Akce pro děti  |   --- Vybrat rubriku ---

Česká republika    > > >    vybrat region

Jak na kvašení zeleniny

Jak na kvašení zeleniny

ŘÍČANY

Máte na podzim nadbytek zeleniny? Nevíte si rady co s ní? Zkoušeli jste kvasit a „jaksi to nevyšlo“? Nebo se kvašení bojíte? Pro všechny je připravena večerní akce s Eliškou Kováříkovou z výzkumného ústavu potravinářského a Alžbětou Mackovou, koordinátorkou KPZ a lovkyní lokálních potravin.

Část večera bude koncipována jako teoretická přenáška, bude prostor pro dotazy a diskuzi. V druhé polovině bude možná ochutnávka a budete společně chystat zeleninu, kterou si ke kvašení odnesete domů.

Na akci je nutná rezervace, kterou provedete zakoupením vstupenky na e-shopu.

  • --- Vybrat rubriku ---
  • Muzeum Říčany
Reklama